aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
PETR VE SLAVÍKOVI BODUJE: HLASUJME DÁL!

Zhruba v polovině lhůty pro odevzdání hlasů do letošní ankety Český slavík Mattoni (nejdéle do 21. 11. 2010) je Petr Muk mezi desítkou nejlepších. Mediální ohlas této skutečnosti je značný, ač jeho umístění mezi nejoblíbenějšími bylo v poslední dekádě zcela pravidelné – ale vůbec poprvé v historii se takto daří zpěvákovi, který bohužel již nemůže pokračovat v pozoruhodné kariéře.
K Petrově celkovému co možná nejlepšímu – byť pro nás všechny jistě velmi hořkosladkému – umístění jsou k dispozici především čistě hudební důvody:
  1. Jeho písně stále velmi často zaslechnete ve vysílání rozhlasu a zahlédnete v televizi či na webu

  2. Jeho singl A stejně tě ztrácím patří mezi tři letos vůbec nejhranější skladby nejposlouchanějšího českého rádia Impuls - nezapomeňte, že také tam hlasování stále ještě probíhá!

  3. Jeho letošní album V bludišti dnů se zařadilo mezi ta kritikou výborně přijatá, ale zároveň také nejprodávanější u nás, již dávno s právem na udělení Zlaté desky IFPI ČR a na velmi nadějné cestě k Platině

Přidáme-li k tomu skutečnost, že s Oceánem, Shalomem a sólově si Muk studiově i koncertně získal přízeň desetitisíců posluchačů, pak jediný hlas od každého z nich může učinit tento rok navždy památně Petrovým.

Je nepochybné, že po vyhlášení průběžných výsledků se naplno rozeběhnou aktivity fan klubů a produkčních štábů početné konkurence, ale jedno je jasné už teď: lidé na Petra právem nezapomínají.
Máte-li tedy chuť, pošlete mu některým z možných způsobů svůj hlas: vždycky z nich měl opravdovou radost, tak ji za ním v tomto jinak tragickém roce pojďme poslat v co největším množství, díky.


Vloeno: 07.11.2010 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka