aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
PETR PRVNÍ V IMPULSU, OSMÝ VE SLAVÍKOVI: VELKÉ DÍKY!

Letošní Český slavík Mattoni už zná své vítěze, řečeno s Petrovou písničkou: „věci jsou na svém místě, žádná změna“. Přestože se nakonec nedostal mezi šest finálových zpěváků, sobotní ceremoniál na Nově byl do jisté míry i jeho večerem. Ředitel Rádia Impuls Jiří Hrabák tam totiž vyhlásil držitele ocenění za nejhranější skladbu roku 2010, kterou se stalo A stejně tě ztrácím z posledního Petrova alba V bludišti dnů. Cenu převzala Eva Muková, společně s ní se slavnostní akce zúčastnili také Petrův tatínek Ladislav a dlouholetý spoluautor Honza Dvořák.
Dalším milým překvapením byl fakt, že čerstvý Stříbrný slavík Petr Kolář uctil památku svého českobudějovického i pražského kolegy a kamaráda zazpíváním jednoho z Mukových největších hitů, totiž Tančíš sama. Ještě raději bychom to naživo slyšeli od jiného Petra, ale zajímavá aranž se saxofonovým sólem a nezaměnitelně kolářovské podání byly velmi důstojným vzpomínáním.
Veliké poděkování patří vám všem za poslání 7 972 hlasů, které Petra dovedly do osmičky našich nejpopulárnějších zpěváků (těsně za Tomáše Kluse a před Dana Bártu) i na úplnou špičku obliby posluchačů Rádia Impuls. Je to důkaz trvající popularity i citelnosti ztráty skvělého zpěváka a mimořádného člověka Petra Muka. Velké díky.


Vloeno: 28.11.2010 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka