aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
SPOLU 2012: SRPNOVÉ OPEN-AIR POKRAČOVÁNÍ

Předběžně ohlášené se stane skutkem: 25. srpna 2012 se v Kouřimi uskuteční rodinný letní festival, jehož večerní součástí bude několikahodinová hudební vzpomínka na Petra Muka. Ačkoli se detaily akce teprve rodí, lze s jistotou předpokládat, že spolupráce organizátorů Tomáše Waschingera a Richarda Dušáka povede ke zdárnému výsledku. Výše vstupného závisí na možných sponzorských příspěvcích, ale pokud nebude úplně nulové, pak vskutku jen symbolické. Občerstvení, hygienické zázemí a stanování (to zdarma) budou na místě k dispozici.

Zamalujte si tohle sobotní datum do kalendáře, je to šance pro celou rodinu. Nádherné přírodní prostředí Kouřimské skály, možnost zapojení dětí do odpoledního pohádkového putování, soutěží a zábavy, od podvečera do půlnoci pak spousta muziky, především té se vztahem k Petrovi. Jeho písničky a písničky pro něj zahraje p. m. band s hosty spíše očekávatelnými (Petrovy „zpěvandule“, Honza Dvořák, Petr Kučera), účast však seriózně přislíbili i další zpěváci z okruhu Petrových přátel, například David Koller, Petr Kolář nebo Peter Nagy. Uslyšíte také aktuální hudební projekty Tomáše W. (B.lues), Richarda D. (Cover trio) a Petra K. (Tunel).

Rýsuje se to velmi příjemně, tak si zablokujte ten víkend a sledujte Petrův FB či web, budeme tam co nejrychleji věci upřesňovat. Těšíme se v Kouřimi na shledanou se všemi PM Friends, kteří budou moci přijet: Petrovy písničky tam budou s námi…


Vloeno: 29.05.2012 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka