aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
Žádný apríl: svatba byla!

Od počasím opravdu lehce aprílové první dubnové soboty roku 2006 má Petr oficiálně po boku vyvolenou dámu! Trochu jim ten den zapršelo pro štěstí, ale většinou se sluníčko smálo, to nejdůležitější však i tak proběhlo pod střechou. Obřad u Petra v pražském bytě, velechutná hostina už v restauraci U Raušů na náměstí ve Velké Bíteši, zajímavý večerní a noční hudební program v nedalekém kulturáku i bruslařská vložka na stejně nedalekém zimáku.

Sportovali ti odvážnější, bavili se všichni. Štěstí novomanželům vinšovali více než dvě stovky oficiálních hostů a zástupy místních. Krásně opentlení koně ze stylového novomanželského kočáru se neplašili ani při slavnostních petardách.
Jedlo a pilo se opravdu skvěle, tančilo při jihočeské dechovce, jihomoravské cimbálovce, live bigbítových hitech ze šedesátých a videoklipech z osmdesátých let. Právem unavení dva hlavní protagonisté vydrželi do večerních jedenácti, rozparádění kamarádi ještě podstatně déle.

Byl to velice pestrý den, první společný pro Evu a Petra v úředně posvěceném vztahu. Popřejme jim jen to nejskvělejší, co může život ve dvou, a v dohledu i ve třech, tomuto sympatickému slovensko-českému páru přinést!


Vloeno: 04.04.2006 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka