aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
Petr a Eso: skvělý postup, hlasujte dál!

Do černobílé filmové exprese zkušeně zacílený Petrův klip k písní Láska,
ta nebezpečná věc v Esu opravdu zabodoval! Hitparáda TV Nova sice většinou nebývá k podobným interpretům a písničkám právě vlídná, ale téměř tisícovka hlasů se přehlédnout nedala. Mukovo osobní hostování v tomto dopoledním speciálu Leoše Mareše samozřejmě pomohlo, ale podstata je ještě jinde: ten videoklip je totiž fakt výborný.
Po minulém sobotním dopoledni je z toho skvělé celkové třetí místo, za Another Way a Tokio Hotel. Je tedy šance i o příštím víkendu poslat tomuto vydařenému songu a videu sms či telefonické zavolání tak, aby opakovaně zčeřily většinově teen charakter pořadu.
Mladý režisér Karel Březina a jeho tým na Točníku natočili opravdu zajímavou podobu opravdu zajímavé skladby. Klip si můžete prověřit na těchto webových stránkách, ale váš podíl na příštím hlasování, tedy tuto sobotu 22. dubna, kolem jedenácté dopolední, by byl skvělým příspěvkem k jeho opakovanému prosazení mezi naše nejúspěšnější popová a rocková videa současnosti.
Zájem o píseň s vtipně upírskými obrázky je i v Medúze, na Óčku a jinde, ale teď jde zejména o Eso. Za pouhých 9 korun můžete příští sobotu znovu pomoci dokázat, že Petr je také v oboru videoklipů opravdové eso.
Díky všem za minulé i příští hlasy pro dobrou muziku!


Vloeno: 18.04.2006 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka