aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
Petr Muk: pravda o nemanželském dítěti

Důležité události v životě známých lidí logicky vyvolávají pozornost veřejnosti i médií. Petrova letošní svatba a srpnové narození dcery se mezi takové situace nepochybně zařadily, včetně příslušných ohlasů.
Jedním z nich bylo také rozsáhle prezentované a komentované prohlášení jisté těhotné slečny z Prahy, že své dítě čeká s Petrem Mukem, navíc v termínu velmi se blížícím narození jeho manželského potomka.
Petr, ač se tímto dějem nečekaně ocitl ve velmi těžké situaci, se zachoval s potřebnou rozvahou. Nepřistoupil na výměnu názorů přes média, byl v kontaktu se slečnou i její rodinou a domluvil další postup, vedoucí ke zjištění pravdy.
Po provedení příslušných testů, zpožděných výrazně posunutým datem porodu, nyní oznámil Petrův advokát JUDr. M. Tenkl, že je mimo všechny pochybnosti oficiálně prokázáno laboratorním testem DNA, že otcem nově narozeného dítěte NENÍ Petr Muk.
I přes všechny komplikace, které výše popsaný mediální děj Petrovi lidsky i profesně nepochybně způsobil, přeje dítěti i mamince všechno nejlepší do budoucna.
Jeho štěstí je však u manželky Evy a dcery Noemi: tento pevný vztah nedokázala žádná dosavadní zkouška osudu oslabit. Spokojená rodina a spousta pracovních plánů, to je Petr Muk těchto týdnů.


Vloeno: 31.10.2006 | Autor:
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka