aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
Petr v pražské Hybernii: Moc příjemný večer!

Nedávno rekonstruovaný palác U Hybernů v Praze, nyní muzikálová Hybernia, hostil 5.11. Petra Muka, jeho p.m. band, zpěváka (i kamaráda) Petera Nagyho, a hlavně více než 800 spokojených diváků!
Všechna místa výhradně k sezení a historický sál, to není Petrovo úplně typické prostředí, ale dopadlo to skvěle. Zvuk a světla v podání firmy Action ovládly majestátní prostor účelně a citlivě. Repertoár koncertu, sestavený z největších Mukových hitů posledních let, pak rozhodně nemohl zklamat nikoho.
Teoretická „pražská“ nervozita brzy ustoupila a všichni se dočkali: Petr mimořádné podpory fanoušků, ti pak jejich nejoblíbenějšího zpěváka. Již tři skladby před koncem základní části koncertu Petr všechny diváky zdvihl ze sedadel – a tak to zůstalo i při vytleskaných dvou přídavcích.
Kapela zahrála i oblíbenou delfíní instrumentálku, Peter Nagy s velmi příjemným ohlasem prezentoval dvě hitové trvalky a sugestivní duet s Petrem M. Nelietajú. Předchozími koncerty po republice prověřený program fungoval jako spolehlivé potěšení pro ty v publiku i na pódiu – a pohodlné sedačky i příznivá akustika tomuto svátečnímu setkání pomohly.
Píseň Slunce tenhle sympatický večer začínala i ukončila. Vám tak zbývá už jen několik posledních letošních šancí vidět Petra Muka s jeho Best of koncerty!


Vloeno: 06.11.2007 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka