aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
20. DUBNA 2009: KONCERT NA NOVODVORSKÉ!

K velkému potěšení publika i kapely proběhl napůl utajený, neboť stále ještě vlastně předpremiérový koncert v pražském Kulturním centru Novodvorská! Petr a jeho management tak přímo muzikou vynahradili tamní lednovou laskavost, umožňující jednu z generálek nového pódiového programu. Několika stovkám spokojených diváků se tedy v pondělí poprvé představil p.m.band bez tradičního klávesisty Michala Šetky a s novou vokalistkou Zuzanou Benešovou.
Cíl byl jasný: kombinace největších hitů a několika písničkových zajímavostí, to vše ve zcela nových aranžích. Ty logicky potvrdily aktuálně kytarovější podobu kapely, ale samozřejmě především ctily charakter velmi oblíbených písní. S příštím stabilním obsazením, repertoárem i zvukovou a světelnou technikou bylo vyzkoušeno, že to všechno správně funguje.
Petrův termínový plán se do konce roku rychle zaplňuje. I toto vystoupení ukázalo, že fanoušci a další návštěvníci koncertů mohou čekat písňově atraktivní, muzikantsky kvalitní a pěvecky mimořádnou záležitost. Sledujte tedy informace o průběžném Turné 2009 na jiném místě tohoto webu – a rozhodně neváhejte…

Fotky z akce


Vloeno: 23.04.2009 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka