aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
PETR MUK/OCEÁN 2011

Plány znovuzrozené kapely Oceán již mají zcela konkrétní obrysy. V dubnu a květnu se uskuteční pět koncertů v českých a slovenských městech, od toho vstupního pražského 27. 4. až po závěrečný českobudějovický 26. 5. Ještě předtím bude k dispozici rádiový singl Odlesk tvůj, od začátku devadesátých let první nová autorská píseň Oceán/Petr Hons, a také vůbec první píseň, kde se Oceánem nerozumí i Petr Muk.

Série koncertů je prezentována též jako vzpomínka na Petra, jehož pěveckou úlohu v tradičním repertoáru z let 1985 – 1992 obstará Jitka Charvátová. Mezi ohlášenými hosty programu jsou Roman Holý, Bohouš Josef, Richard Krajčo a Laco Lučenič, všichni se speciálním vztahem k Oceánu i Petrovi osobně.

S novou zpěvačkou a novým logem se na cestu vydávají bývalí Petrovi kolegové z kapely, o jejíž důležitosti není pochyb ani po téměř dvaceti letech od rozchodu původní sestavy. Tu si snad bude možno brzy připomenout na chystaném DVD se záznamem koncertu v pražské Valdštejnské zahradě, k dispozici jsou ale již nyní CD reedice alb Dávná zem (1990), Pyramida snů (1991) a Best of (2009).


Vloeno: 11.04.2011 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka