aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
Petr Muk 2006: Konkrétní plány, reálné sny

Vítejte v roce 2006! Petrovi právě končí období zasloužené dovolené, tradičně prožité zčásti s rodinou v jižních Čechách, ale především na horách. Několikrát sice musel absolvovat dost strastiplnou cestu ze Špindlu do vnitrozemí a zpět, ale televizní natáčení a různá vystoupení se prostě úplně zrušit nedala.
Mnoho zajímavého o Petrovi jste se teď mohli dočíst v řadě rozhovorů a článků, od Lidových novin přes společenské týdeníky až po denní bulvár – většina z toho tentokrát dokonce byla i pravda. Několik větších materiálů dalo nahlédnout do Petrova soukromí tak, jak se už dlouho či doposud nikdy nestalo.
Před námi je několik důležitých hlasování, zejména rozhlasový Hit roku
(hlasujte pro písničku Oh L´Amour z nabídky třiceti loni nejúspěšnějších) a televizní anketa TýTý. Každý případný Petrův úspěch je důležitý pro potvrzení jeho výborného postavení v době, kdy se všechno v naší muzice dalo do pohybu. Každý Váš hlas může prospět, tedy nezapomeňte!
Do všech rádií už odešel nový singl Láska, ta nebezpečná věc, který skvěle odstartoval v prosincovém “slavičím” přenosu. Tenhle sugestivně taneční 80´ song se dočká i výpravného videoklipu, na druhou půlku února zamýšleného k nasazení do všech vhodných TV pořadů.
Už se jasně rýsují další ambiciózní plány na celý rok 2006. Zbytek zimy a jaro budou docela určitě věnovány péči o album Osud ve dlaních, trvale se objevující v oficiální Top 40. Zároveň se ale začne intenzivně pracovat na přípravě turné, které by mělo proběhnout letos na podzim a na jaře 2007. Vyjde-li vše podle aktuálních vyhlídek, bude to Petrovo bezkonkurenčně scénickou výpravou největší, nejskvěleji technicky zajištěné a repertoárem vůbec nejatraktivnější koncertování za celou dobu jeho sólové kariéry. Tomu odpovídá i opakovaně potvrzený zájem ČT o natočení a odvysílání záznamu.
Skvělou nabídku dostal Petr od slavného skladatele muziky k na podzim chystanému novému muzikálu. Nemůžeme zatím prozradit víc, ale autoři scénáře, hudby a textů, ale také režisér a nově rekonstruované plánované místo premiérového uvedení jsou v tomto oboru absolutní špička. Pro Petra připadá v úvahu jedna z úplně nejhlavnějších postav, a také písně, vytvořené již speciálně jen pro něj. Další možný posun v muzikálové oblasti je tedy v nadějném dohledu.
Vypadá to na další úspěšnou prací nabitý rok! Držme tedy palce, aby se všechno podařilo tak, jak si Petr a jeho tým představují. Pro fandy a posluchače je to tušená radost z nového setkávání s výbornou muzikou a zpěvákem, jehož postavení v oboru našeho kvalitního popu je mimořádné.



Vloeno: 16.01.2006 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka