aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
Petr Muk: PF 2007!

Petr Muk tímto posílá velké poděkování všem fanouškům a přátelům za podporu v tomto opravdu nejednoduchém roce!
Skvělé rodinné události, s maličkou Noemi a statečnou Evou v čele, ale také zdravotní problémy, nečekaně složité životní situace a drsní lovci senzací za každou cenu v patách...
Mimořádný jarní úspěch upírského klipu Láska, ta nebezpečná věc v Esu a rádiově nepřeslechnutá podzimní singlovka Teď zastav čas z aktuálního alba Osud ve dlaních, ale také nutnost řady pro hospitalizaci a rekonvalescenci zrušených vystoupení…
V prosinci ovšem už věci začínají definitivně nabírat správný směr. V Českém slavíku dostal Petr téměř deset tisíc hlasů, což tentokrát stačilo na „šťastné“ sedmé místo, s do budoucna ovšem nikoli neřešitelným odstupem na stupně vítězů.
S nepředstíranou potěchou posluchačskou i vlastní už opět koncertuje a začíná opravdu zářit jako rabbi Loew ve velkolepé produkci muzikálu Golem.
Vedle malého charitativního koncertu pro porodnici, duetění s Peterem Nagym v Lucerně či bratislavského česko - slovenského koncertu vystoupí třeba i v rámci velké silvestrovské show pro televizi Nova na pražském Václavském náměstí.
Objevují se nové příležitosti a rýsují ambiciózní plány prvotřídního zpěváka s jedinečným stylem i charismatem, ale nezakřikněme to raději, moc prozrazovat dopředu se nemá.
Přání všeho nejlepšího do roku 2007 patří Petrově rodině v širším slova smyslu, tedy vám všem!






Vloeno: 20.12.2006 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka