aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
Český slavík Mattoni 2007: jak to dopadlo?

Přesto, že se v hektickém závěru hlasování nakonec nenaplnily původní dosti optimistické odhady Petrova letošního umístění, rozhodně není žádný důvod ke zklamání! Pouhých sedm pěvců rozličného stylu a kvalit před Petrem, mnoho desítek slavných, ba ex-slavičích za ním…
Umístění v Top 8 určitě potěšilo, uveřejněné prohlášení multislavíka Karla Gotta, který opět označil Petry Muka a Koláře za perspektivně největší „konkurenty“ v oboru, je pak vysokým profesionálním oceněním.
Poděkování patří všem, kteří P. Mukovi nastřádali celkem 6.694 bodů. Petr si tak jejich zásluhou dokázal podržet tabulkovou přízeň vlastně na loňské úrovni. Slavík je hra o popularitě: jistě důležitá, ale také jen jeden z testů celkové situace. Petrovy úspěšné podzimní koncerty, velmi potěšitelný prodej říjnové kompilace Slunce (již téměř 10.000 kusů), nepřehlédnutý videoklip Sny zůstanou i celkový ohlas na jeho vitální návrat jsou rozhodně příslibem do budoucna. Hodně práce, silné nervy i trocha toho štěstíčka budou jistě nutné, ale je nepochybné, že Petrova trvalá přítomnost v naší hudební špičce byla i letošním Slavíkem potvrzena.


Vloeno: 12.12.2007 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka