aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
SLAVÍK, LEONARDO, VÁNOCE A SILVESTR 2008

Letošní anketa Český slavík Mattoni přinesla spíše očekávané výsledky i tradiční besedy nad způsobem a průběhem hlasování. Pro Petra je ale nejdůležitější, že si udržel postavení mezi nejlepšími (opět osmý), dokonce s o chlup vyšším počtem hlasů proti loňsku: velké díky vám všem!
Rozběhly se již přípravy muzikálu Mona Lisa, s ohlášenou premiérou na začátku března příštího roku a Petrem v roli Leonarda da Vinci.
V kapelové zkušebně pak právě finišuje secvičení „brněnské“ hodinovky před Alphaville (19.12.), dokončuje se tam také inovovaná podoba celovečerního programu s rozšířeným p.m. bandem, chystaná pro lednové pódiové doplnění scénou + světly a únorový ostrý start.
Petr natáčel živě pro televizní studio v Košicích, a to rovnou se skoro symfonickým orchestrem. Ve Slovenské televízii navíc bude k vidění i o Štědrém dnu v rámci charitativní akce Konto Nádej. Na Silvestra ho pak můžete najít v hlavním večerním programu TV Nova ve vzpomínkovém cover projektu s kolegy Kolářem a Bendem, ale také v sedmiminutové prolínačce jeho velkých sólových hitů…



Vloeno: 16.12.2008 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka